• Saboteurs •

Vorige week had ik nog een training in Edinburgh. Ik barstte van de energie, dromen, ideeën en inspiratie. Ik kon de wereld aan en ging mijn dromen realiseren.

Dat was buiten mijn gekende vrienden gerekend. Ik noem ze de ‘saboteurs’. Je kent ze wel, die stemmetjes in je hoofd die zeggen ‘Wie denk je wel dat je bent?’ of ‘Je bent lang niet zo goed en slim als je wel denkt!’ of wat dacht je van deze: ‘Stop maar met dromen en doe maar gewoon, dat is al gek genoeg!’

Mijn saboteurs zitten de laatste tijd iets te vaak aan het stuur van mijn bus waardoor we rondjes rijden in het park genaamd ‘Comfort Zone’.

Tot ik deze middag dit nummer hoorde. Lianne La Havas maakte met haar prachtige stem de kleine rebel in mij wakker. Want ja, we maken allemaal fouten en neen, we kunnen dat niet voorkomen. Zelfs die kleine saboteurs in mijn hoofd kunnen niet voorkomen dat ik zal falen. Integendeel, ze geven mij het gevoel dat ik niets anders kan dan falen en ze ontnemen me de mogelijkheid om te dromen, om die dromen na te jagen en ja, om ook te slagen in mijn dromen.

Ik word misselijk van al die rondjes te rijden, het is tijd voor actie.

De kleine rebel in mij plakte zonet een motiverende quote op mijn spiegel: ‘you can only succeed if you take the risk to fail’.

Let’s dream big and kick some saboteurs ass!

Wat vond je van mijn blogpost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *