❥❥❥ Create your own magic

De beslissing is gevallen, ik werk sinds 1 juli opnieuw als zelfstandige, maar ik heb mijn toga aan de haak gehangen. Ik ben geen advocate meer en ga volop voor mijn job als coach.

Van mijn omgeving krijg ik bemoedigende reacties, ze vinden het sjiek dat ik zo voor mijn droom durf gaan. Maar ik krijg ook vragen zoals “Wat ga je dan precies doen?” of “Hoe ga je hier geld mee verdienen?”. Heel eerlijk? Ik weet het niet. Maar als ik dat antwoord dan krijg ik vaak een angstige blik “Oei, je weet het niet?!”

Neen, ik weet het niet.

In het begin maakte mij dat heel bang en onzeker. Ik geef mijn job op en ik weet niet wat er in de plaats komt. Ik probeerde om mezelf, maar vooral om mijn omgeving te sussen. Ik grabbelde in mijn rugzak met plannen en antwoorden van vroeger, “Zie kijk, dit is mijn plan en zo ga ik mijn geld verdienen. Maak je niet ongerust, het komt goed!”

Ik probeerde het oude gekende te gebruiken in het nieuwe onbekende. Maar die twee gaan niet zo goed samen. Je weet wat ze zeggen ‘Old ways won’t open new doors’.

Nu besef ik: wanneer ik het niet weet, dan zit het goed jong! Want dat betekent dat ik niet langer beroep doe op het oude gekende. Want eerlijk, in het oude gekende was ik niet gelukkig dus daar wil ik niet naar terug.

Daarom creëer ik nu mijn eigen nieuwe weg en dat vraagt tijd. Ik spreek nieuwe mensen aan en deel mijn droom met hen, ik probeer nieuwe dingen uit, ik laat me inspireren door dingen waarvan mijn hart een sprongetje maakt en ik maak vooral veel plezier.

Het is spannend, nog wat wankel en met momenten beangstigend maar ik ben zo gelukkig dat ik heel zeker weet, dit is de weg die ik wil bewandelen. Hoe die weg er zal uitzien? Dat weet ik niet en dat is helemaal oké.

Wil jij ook jouw eigen weg gaan? Dan heb ik goed nieuws voor jou want binnenkort start de training ‘Volg je dromen!’
Meer info vind je hier ❥❥❥ www.rebellecoaching.com

Weet je het allemaal even niet? Ben je je richting kwijt en wil je graag op zoek gaan naar jouw passie? Ook dan heb ik goed nieuws voor jou want binnenkort start de training ‘Vind je passie!’
Meer info vind je hier ❥❥❥ http://www.rebellecoaching.com/coaching/training-vind-je-passie/

Wat vond je van mijn blogpost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *