Begeleide meditatie: omgaan met je gedachten

Als ik in stilte zit en even niets wil doen dan zijn mijn gedachten er als de kippen bij.

Piekeren. To do lijstjes. Een gesprek dat ik gisteren had of nog moet hebben herhaal ik eindeloos in mijn hoofd. Woorden die iemand tegen me zei, ze malen verder in mijn hoofd: “Wat bedoelde die daar eigenlijk mee?” Allemaal ruis die opkomt wanneer ik in stilte zit of gewoon niets doe. 

Dat wordt best ongemakkelijk. Want in plaats van rust krijg ik stress.

Dus hoe ga je om met die gedachten?
In deze meditatie begeleid jou er stap voor stap door. Veel plezier ermee!

L O V E  &  L I G H T

✌🏼💜

 

Deze meditatie maakt deel uit van een reeks van 5 begeleide meditaties. In deze reeks ga ik dieper in op de ongemakken die je kan ervaren wanneer je bijvoorbeeld start met meditatie, je gewoon na een drukke dag voor 10 minuten gaat neerzitten of wanneer je eens een weekend ‘niets’ doet.
Dit is de eerste meditatie in deze reeks.

Wat vond je van mijn blogpost?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *